Αρχική

Κεντρικό κατάστημα: Κ. Πορόια Σερρών

Παράρτημα: Δροσάτο Κιλκίς

Τηλέφωνα: 2327051238,6972237433,6945496009

E-mail: info@develaskas.gr

www.develaskas.gr

Copyrights © www.develaskas.gr Designed by V_mikros

   

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το pellet είναι 100% φυσικό προϊόν. Προέρχεται από τα κατάλοιπα υλοτομίας, ξυλείας, επεξεργασίας ξύλου, αλλά σήμερα υπάρχει και καλλιέργεια των λεγόμενων ενεργειακών φυτών.

Τα ξύλα μας είναι ποιστοποιημένα και άριστης ποιότητας. Τα διατηρούμε σε στεγασμένους χώρους για να μην βρέχονται. Έτσι, είναι απαλλαγμένα από την υγρασία που δυσκολεύει το άναμμά τους και δυσχεραίνει την καύση.Διαβάστε περισσότερα: http://www.agroplanet.org/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CF%8 4%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%8C%CE%BE%CF%85%CE%BB% CE%B1/

Επιλέγουμε πάντα κάρβουνα αρίστης ποιότητας. Τα ποιοτικά κάρβουνα όχι μόνο έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά μας εξασφαλίζουν καλύτερη απόδοση, ταχύτερο ψήσιμο και κορυφαίο γευστικό αποτέλεσμα, που είναι βεβαίως και το ζητούμενό μας.

Οι μπρικέτες ξύλου, ποδεδειγμένα αποτελούν την πιο οικονομική λύση για καύση σε τζάκια ενεργειακά ή μη, ξυλόσομπες και καυστήρες ξύλου. Η υψηλή θερμιδική αξία της βιομάζας από πουρνάρι (Genus Quercus) και η συμπίεση σε πολύ υψηλή μηχανική πίεση προσφέρουν μεγάλη διάρκεια καύσης και σταθερά υψηλή θερμοκρασία.

Εμπορευόμαστε  μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας.

Το δαδί είναι η κάρδια του κορμού του πεύκου το όποιο αποτελεί το καλύτερο προσάναμμα για το τζάκι η την σόμπα σας. Αυτό που  το κάνει εξαιρετικό είναι η μεγάλη περιεκτικότητα του σε ρητίνη, δηλαδή σε ρετσίνι πεύκου που είναι ιδιαίτερα εύφλεκτη υλη.